Hockeyskole (Mini Jets) – Hvad er det ?

Hockeyskole (Mini Jets) – Hvad er det?

Skøjte- og Hockeyskolen (Mini Jets) er for alle børn (Fra 3-9 år) der gerne vil lære at spille ishockey. Her lærer dygtige instruktører dig at stå godt på skøjter uanset niveau. Amager har tilsluttet sig Danmarks Ishockey Unions aldersrelaterede træningskoncept, og vi er i løbende dialog omkring udviklingen på området.

Hos os starter alle børn, som ikke har spillet ishockey før, på vores “Hockeyskole”. Dette er vores begynderhold, hvor børnene (og forældre) lærer det grundlæggende om sporten og udstyret. Gennem øvelser, leg og sjov på isen bliver børnene fortrolige med is, skøjter, udstyr og puck.

Ligeledes er klubbens skøjtetekniske træner med hver torsdag og træner de “øvede” hockeyskole børn i skøjte teknisk træning så alle i klubben konstant er under udvikling. Dette vil også gøre overgangen til U9 meget nemmere for barnet/spilleren.

Under sæsonen går vi også meget op i at lave sociale arrangementer for medlemmer/forældre med Fastelavn, Jule events m.m.

Her kan du se en video fra Hockeyskolen:

Kontakt gerne nedstående så i også kan komme igang:

Head Coach: catharina.willemont@gmail.com

Sportschef:   sportschef@amar-jets.dk

 

Praktisk Information
Hvis jeres barn har lyst til at prøve ishockey, er i mere end velkomne til at kigge forbi vores træninger torsdage kl.17.20-18.05 og søndage 11.15-12.15 (Husk at komme i god tid) – så finder vi udstyr, giver en introduktion og guider jer i gang. I behøver ikke at melde jeres ankomst:

OBS: Det er vigtigt altid at tjekke klubbens istider da der sjældne gange kan forekomme aflysninger.

Husk at medbringe noget tyndt tøj, som jeres barn kan have på inde under udstyret (ski-undertøj, t-shirt – eller andet) samt et par løse jogging-bukser til at tage ud over benskinnerne.

Amar Jets tilbyder alle nye børn 1 måneds gratis træning og gratis lån af udstyr ved opstart, så spillere og forældre kan sikre, at ishockey og Amar Jets er noget for dem. Efter første måned kan et fuld sæt udstyr lejes for 100 kr. måneden – indtil der investeres i eget udstyr. Man kan nu få startpakker til meget fornuftige priser (500-700 kr.) så sporten er ikke så dyr som mange tror. Klubbens trænere og holdledere kan rådgive jer hvor de kan købes.

Ishockeysæsonen på is er oftest fra ca. 15 Aug – 10 April i Kastrup Skøjtehal. Om sommeren (April- Juni) mødes holdene til sommertræning, som for vores yngste spillere har fokus på sjov, motorik, spil og ikke mindst på det sociale omkring holdet.