Om Amar Jets

Om Amar Jets

Amager Ishockey Club – i daglig tale “Amar Jets” – er øens ældste ishockeyklub. Klubben holder til i Kastrup Skøjtehal. Vores hold spænder lige fra de mindste på 3 år og op til de ældste på +60 år. Vi har hold lige fra Hockeyskole(U7) op til U9, U11, U13, U15. Derudover har vi 2. senior samt Oldboys hold + Motionistholdet.

Vi ønsker at skabe en ishockeyklub med en af Danmarks største og bedste ungdomsafdelinger. Det betyder at vi konstant skal fastholde de bedste spillere og rekruttere nye spillere for at holde fødekæden i gang. Da vi har stor fokus på talentudvikling ønsker vi at alle årgange på sigt har minimum 25 spillere og gerne flere på U-hold.

Klubben er repræsenteret på seniorniveau via vores 1. hold Amager Islanders. Islanders spiller pt. i 1. division, men målet er at få klubben og Amager repræsenteret i Metal ligaen. Det er ligeledes målet at ungdomsafdelingen på sigt kan agere fødekæde til et fremtidigt Elitehold.

Har du lyst til at prøve at spille ishockey, så kig forbi i skøjtehallen om torsdagen og få en snak med holdlederne fra Hockeyskolen. Det er her du starter din karriere, før du rykker videre til det hold, hvor du aldersmæssigt passer ind.

Udover det rent sportslige hersker der også et fantastisk socialt netværk i klubben. Kigger du forbi, så vil du med garanti fornemme den helt specielle klubånd, der er i Amar Jets. Vi brænder allesammen for sporten og vi vil gerne have endnu flere med om bord.